Fantastisch draagconsult en fijne tips / adviezen

Floor is in de kraamweek bij ons langs gekomen om te laten zien hoe wij verschillende oliën en massagetechnieken kunnen toepassen bij onze kleine. Wat doet ze dit met veel liefde & passie! Floor legt alles duidelijk uit, is open en behulpzaam.
Daarnaast was ze ontzettend lief voor de kleine man. Hij genoot zichtbaar. We kregen tips hoe we eventueel krampjes konden verminderen. Onwijs fijn en naar ons idee heeft dit echt voor verlichting gezorgd!

Aangezien wij graag de draagdoek wilden inzetten voor de rust van onze kleine man, hebben we Floor gevraagd om ons ook hierbij te helpen. We vonden het zelf best spannend, maar na het consult was dit al veel minder. Super fijn dat ze dit bij ons thuis kwam doen. Floor neemt de tijd voor je, geeft zinvolle (uitgebreide) informatie en geeft vertrouwen. Heel prettig om alles samen te oefenen. We voelden ons enorm op ons gemak bij haar en daarnaast was het ook gewoon erg gezellig! Veel fijner dan dat je zelf moet gaan aanrommelen met het knopen. Wij gebruiken de draagdoek nu regelmatig en dit is heel fijn. Zonder het consult van Floor was dit zeker anders geweest. Wij raden het iedereen aan!
Dankjewel lieve Floor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *