Geboortetraumatherapie – zet de stap!

Vier maanden na de geboorte van onze tweeling contact met Floor opgenomen omdat ik merkte dat ik met gemengde gevoelens op de geboorte en kraamtijd van onze tweeling terugkeek en er veel mee bezig was. Tijdens de sessies met Floor uitgebreid stil gestaan bij alle gebeurtenissen en mijn gevoelens rondom de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Na de eerste sessie merkte ik al verandering. Boosheid, frustratie, onzekerheid en verdriet maakte meer en meer plaats voor een gevoel van trots, kracht en ontspannenheid.

Na de laatste sessie ben ik met plezier aan de slag gegaan met een fotoboek van mijn zwangerschap en kraamtijd. Iets waar ik voor de geboortetraumatherapie totaal geen zin in had omdat ik het te confronterend en heftig vond. Het is ontzettend fijn om inmiddels op een positieve manier terug te kunnen kijken op een hele speciale tijd in mijn leven.

Ik ben ontzettend blij dat ik de stap gezet om aan de slag te gaan met mijn trauma. Het voelde bij aanvang als iets heel groots en moeilijk, maar Floor beschikt over het vermogen om de stap klein te maken en om “gewoon” met vertrouwen aan de slag te gaan. Ik heb me enorm welkom en op mijn gemak gevoeld bij haar. Veel dank!