Partners/Samenwerkingen

Mijn opleiding tot geboortetraumaconsulent heb ik gevolgd bij Brun Kuipers, van praktijk De Geboortespecialist. Via onderstaande links kun je het onderzoeksverslag waar deze vorm van therapie uit voort komt doorlezen, en kun je meer lezen op haar eigen website en op de website van het traumapreventieteam.

Ook werk ik samen/heb ik goed contact met een aantal andere geboortezorgmedewerkers hier in de regio.

 

 • Ten eerste werk ik samen met de yoga studio Happy yogi, waar ik ook de zwangerschapsyogalessen verzorg  en partnerworkshops mag organiseren. Neem dus eens een kijkjeop de website van de leukste yoga studio van Apeldoorn: https://www.happyyogi.nl/

 • Samen met Rini van Viharini Ayurveda (https://www.viharini.nl/) deel ik mijn praktijkruimte. Rini is ayurvedisch therapeut en richt zich ook veel op zwangeren en pas bevallen moeders. Ik verwijs je graag naar haar als je op zoek bent naar bijvoorbeeld een zwangerschapsmassage, voedingsadvies, of een uitgebreide post partum behandeling!

 • Ook verwijs ik je graag naar mijn collega (ex) verloskundige Aletta de voedingscoach met wie ik samen de podcast “Moeder in haar kracht ben begonnen”, te vinden op Spotify. Aletta is gespecialiseerd in intuïtief eten, en haar aanbod sluit heel mooi aan bij wat ik doe. Wil jij je weer gezond en fit voelen door weer vriendschap te sluiten met eten, neem dan zeker een kijkje op haar website https://alettadevoedingscoach.nl/

 

 • Ik werk ook samen met Esmarel van Dalalou Natuurlijk. Esmarel verkoopt prachtige natuurlijke kraampakketten, maar op haar website vindt je ook veel waardevolle informatie over zwangerschap, onder andere in de vele blogs. Klik op de volgende link om naar de website te gaan: http://www.dalalounatuurlijk.nl .
 • De kraampakketten van Dalalou zijn ook via mij verkrijgbaar en mocht je eens zo’n pakket willen bekijken; hij staat bij ons op de praktijk!
 • Dalalou heeft ook een mooie zwangerschapskalender ontwikkeld ; dé zwangerschapskalender van week tot week voor zwangeren die zich bewust willen voorbereiden met uitgebreide kennis, (natuurlijke) weetjes en positieve geboorteverhalen! Ga naar: https://dalalounatuurlijk.nl/bewuste-zwangerschapskalender
 • Rieneke de Kroon heeft dit prachtige boek “Natuurlijk bevallen” (en bijbehorende cursus) geschreven.  Ze heeft haar eigen Praktijk voor Natuurlijk bevallen, te vinden via https://natuurlijkbevallen.nl/
 • Rieneke is tevens oprichter van het platform “Het geboorte Event” waar ik ook lid van ben. https://geboorte-event.nl/
 • Je kunt haar boek bij mij op de praktijk doorbladeren, en ook kopen! Dus ben jij zwanger en wil jij je optimaal voorbereiden op een natuurlijke bevalling, neem dan nu contact met me op om het boek te bestellen!

“Wil jij ook dat de geboorte van je baby een ervaring wordt vol vertrouwen in je eigen lichaam? Waar je met trots aan terugdenkt en die jou positieve kracht geeft voor de start van het moederschap? In dit boek lees je wat je er zelf aan kunt doen om deze ervaring te creëren. Het is immers jouw bevalling en jij hebt de regie.”

 

 • Ook het mooie boek “Omarm de kraamtijd” van post partum behandelaar Marjan de jong is via mij te verkrijgen.  
 • We bereiden ons vaak wel voor op de bevalling maar niet of te weinig op de tijd na de bevalling. Dit vrolijke boek is een hele handige tool om optimaal je kraamtijd voor te bereiden, vol met kennis, citaten, weetjes, tips en recepten. Hiermee maak je JOUW plan voor de eerste 40 dagen met je kindje!
 • Neem gerust contact op om een kijkje in het boek te nemen of voor de bestelling!
 • Leuk voor jezelf of om te geven!